Как да направим красива градина

Нанасяйки се в нов дом, ние полагаме неимоверно много усилия да организираме интериора. Да подберем перфектното съчетани на мебели и цветова гама. Стараем се да си създадем уют, такъв който да вкара духът на семейно огнище между четирите стени. А какви усилия полагаме за екстериора? Как се грижим за градината си?

Малко пренебрегвани в началото, но с времето зелените площи около къщата започват да придават голяма тежест към цялостния вид на дома ни. Те са израз на индивидуалния ни подход и отношение към природата. Нашето желание да се докоснем до нея, макар и за малко.

Няма никакво значение колко голяма или малка е площта. Тя може да се превърне в райско кътче на отмора или весели семейни сбирки. Всеки човек вдъхва частица от себе си в облика на своя двор и това го превръща в уникално и лично пространство.

Защо да изберете фирма за  озеленяване Green Dream

Ще имате възможност да се получите цялата необходима информация за отглеждането и поддръжката на тревните площи, цветята, храстите или дървета в двора, така че да ги съхраните правилно години наред.

Има много собственици, които желаят да си създадат екзотично кътче в задния двор на къщата си. Дали това е възможно? Да, възможно е, но ефектът няма да е толкова дълготраен. Нашият съвет е да се насочите към растения, които да съответстват на географските ви ширини и климат, най-вече когато става въпрос за цъфтящите видове.

Така ще имате в пъти по-голям шанс да ги съхраните години наред, радвайки се на красотата и цветното настроение, които създават. Ако искате да отглеждате дървета в градината си, то гледайте да изберете фиданки със здрава коренова система. Най-важното за отглеждането и съхранението им е именно първоначалното засаждане.

Всички растения имат нужда от грижа, която е специфична за вида им и за различните сезони. Няма как да не споменем и нуждата от редовното поливане. Не случайно съществуват фирми за озеленяване, чиято цел е точно познанието за флората и адекватните грижи за поддръжката на двора.

Никой не очаква да сте експерт в отглеждането на растения и не е необходимо да сте. Нужно е просто да се доверите на професионалистите. Заедно с тях можете да изготвите цялостен проекта на градината ви. Те ще ви дадат съвет и ще ви насочат към най-подходящите растения, към правилното разположение на водни елементи, ако желаете такива, или на градински мебели.

Green Dream, ще направи всичко възможно да материализира вашата представа за красиво и зелено кътче по най-ефективният начин и покривайки всички критерий.

Прочети още?

Свързани статии

image-2
Модерни тенденций в озеленяването
Озеленяване на модерна градина Асиметрията е ключът към озеленяване на модерна градина. Стилът на...
Прочети повече
syzdavane_na_alpineum2
Настъпването на пролетта и грижата за цветята в градината
Настъпването на пролетта и грижата за цветята  Едно от най-положителните качества на пролетните...
Прочети повече
3-1
Поддръжка на двор-съвети за перфектната градина
Всяка поддръжка на двор е дълъг и сложен процес, който изисква постоянство и усърдие. Започва...
Прочети повече
syvet4
Съвети и идеи за озеленяване на двор
Колкото и да харeсваме градината си, винаги има още какво да се желае. Независимо дали имаме нужда от...
Прочети повече
kak-da-se1
Как да се грижим за тревните площи през март
Какво трябва да направим за тревните площи в началото на пролетта? Защо не трябва да чакаме ” да се постопли...
Прочети повече
0899 281 002