Кои сме ние

За нас

Green Dream е създадена от млад амбициозен екип, специалисти в сферата на озеленяването и ландшафтния дизайн.

Ние предлагаме всички площи видове градински услуги, свързани с проектиране,озеленяване, изграждане, аранжиране и поддържане на зелени и водни площи, озеленяване на паркове , дворове, офиси и офис – имоти, вилни селища, хотели и хотелски комплекси и градини в София и България.

Какво предлагаме

От Green Dream предлагаме професионално както екстериорно (външно), така и интериорно (вътрешно) озеленяване на различни видове помещения – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фойета и зимни градини.

Извършваме още доставка на всички видове материали за озеленяване на градински площи – предлагаме доставка на хумусна почва, различни видове декоративни растения за целите на всяка озеленителна дейност, както широколистни и иглолистни дървета, храсти, така и сезонни и многогодишни цветя.

В кое сме най-добри

Нашата мисия

Нашата мисия е да усъвършенстваме и да подобрим качеството на услугите в сверата на озеленяването и поддръжка на зелени площи.

Машини и инструменти:

Професионална градинарска техника

Декоративна растителност торове и препарати:

Използваме качествени растения произведени в България .Подбираме най-подходящите торове и препарати за вашата градина.

Екип от квалифидирани градинари:

Опитни специалисти в сферата на озеленяването

Ние,ще ви помогнем градината да е вашето любимо място.

ГАЛЕРИЯ

Разгледайте част от нашите обекти

Нашите резултати

Това са част от резултатите, които постигнахме заедно с нашите клиенти през годините. Снимките и доволните клиенти, говорят за качеството на нашата работа повече от изречените думи от нас!

Запитване

0899 281 002