Градинарски услуги

Затревяване на зелени площи със специализирани тревни смески и с тревни чимове – това е една от градинарските ни услуги, на която обръщаме специално внимание, като се започне от финото подравняване на почвата, до сеенето на семената и така важното първо поливане.

Green Dream представя на вашето внимание професионално почистване на сняг със собствена техника, която включва следните деиности:

Косене на тревни площи

Косене на тревни площи – това е една доста важна градинарска дейност по поддръжката на вашата градина. Ние предлагаме еднократно косене на тревни площи, както и абонаментна поддръжка на затревени терени от професионални градинари.

Аериране

Аериране, грапене и валиране на тревни площи.

Растителна защита

Третиране на растителността с подходящи инсектициди, хербициди и фунгициди, борба срещу къртици, голи охлюви и др.

Засаждане на декоративни дървета,храсти и цветя

Доверете се на нас за избора на дърветата и храстите във вашата градина,както и за правилното им разпределение и засаждане. Доставяме качествена растителност от водещи български производители в България.

Подряване на декоративни дървета и храсти

Подрязване на декоративни дървета и храсти, подрязване и оформяне на живи плетове и живи стени – това са едни от дейностите, без които растенията в градината не могат. Поради тази причина е важно подрязването да се извърши от специалисти.

Торене на декоративна раститерност

Торене на декоративни растения – правилното торене на вашата градина е от изключително значение за нормалното развитие на декоративните растения.
торенето според нуждата на всеки вид растение.

Пролетно и есенно почистване на градини

ГРАДИНАРСКИ УСЛУГИ

снимки

Запитване

0899 281 002