Градинарски услуги

Затревяване на зелени площи със специализирани тревни смески и с тревни чимове – това е една от градинарските ни услуги, на която обръщаме специално внимание, като се започне от финото подравняване на почвата, до сеенето на семената и така важното първо поливане.

Косене на тревни площи – това е една доста важна градинарска дейност по поддръжката на вашата градина. Ние предлагаме еднократно косене на тревни площи, както и абонаментна поддръжка на затревени терени от професионални градинари.

Аериране, грапене и валиране на тревни площи.

Подрязване на декоративни дървета и храсти, подрязване и оформяне на живи плетове и живи стени – това са едни от дейностите, без които растенията в градината не могат. Поради тази причина е важно подрязването да се извърши от специалисти.

Друга важна градинарска услуга, която предлагаме е торене на декоративни растения – правилното торене на вашата градина е от изключително значение за нормалното развитие на декоративните растения.
торенето според нуждата на всеки вид растение.

Пролетно почистване на градини. Еднократна помощ за градини с проблеми. Услуги по озеленяване и дизайн на градини. Засаждане на декоративни дървета и храсти. Създаване на аранжировки от дървесно – храстови групи. Аранжировки от декоративни растения и декоративни камъни, изграждане на цветни фигури.

Озеленяване на двор, поддръжка на градини и зелени площи

Green Dream се занимава с ландшафтна архитектура и цялостно озеленяване

Градинарски услуги

Градинарски услуги

Градинарски услуги

Затревяване на зелени площи със специализирани тревни смески и с тревни чимове

Абонаментна поддръжка на зелени площи

Абонаментна поддръжка на зелени площи

Подрязване на храсти, оформяне короните на дърветата, плевене, окопаване,...

Изграждане на цветни композиции

Изграждане на цветни композиции

Цветните композиции с геометрична форма са: проста, сложна, геометрична, мозайка...

Свържете се с нас

нека работим заедно

гр. София, Борово
ул. Невестина скала № 16

mbalevski@abv.bg