Услуги


2510222648_c8338b8f0f_zGreen Dream е специализирана в озеленяване на градини и дворове, частни и обществени зелени площи, озеленяване на кафета и ресторанти, офиси и офис – сгради.

Ние предлагаме всички видове услуги свързани с изграждане на зелени площи, изготвяне на проекти и градинарските услуги, свързани с абонаментното поддържане на градини.

Нашите специалисти предлагат индивидуално отношение към всеки клиент, уникални решения за всяка градина, поддръжка на градини и достъпни цени за озеленяване.

      Градинарски услуги:                           

razmnozhavane-na-hrasti-ozelenyavane-i-poddrazhka-na-gradini

Затревяване на зелени площи със специализирани тревни смески и с тревни чимове – това е една от градинарските ни услуги, на която обръщаме специално внимание, като се започне от финото подравняване на почвата, до сеенето на семената и така важното първо поливане.

Косене на тревни площи – това е една доста важна градинарска дейност по поддръжката на вашата градина. Ние предлагаме еднократно косене на тревни площи, както и абонаментна поддръжка на затревени терени от професионални градинари.

Аериране, грапене и валиране на тревни площи.

Подрязване на декоративни дървета и храсти, подрязване и оформяне на живи плетове и живи стени – това са едни от дейностите, без които растенията в градината не могат. Поради тази причина е важно подрязването да се извърши от специалисти.

Друга важна градинарска услуга, която предлагаме е торене на декоративни растения – правилното торене на вашата градина е от изключително значение за нормалното развитие на декоративните растения.
торенето според нуждата на всеки вид растение.

Пролетно почистване на градини. Еднократна помощ за градини с проблеми. Услуги по озеленяване и дизайн на градини. Засаждане на декоративни дървета и храсти. Създаване на аранжировки от дървесно – храстови групи. Аранжировки от декоративни растения и декоративни камъни, изграждане на цветни фигури.

                  Абонаментна поддръжка на зелени площи:    coupe au carre    

 • подрязване на храсти (оформянето им като бускетни форми или живи плетове в двора и градината)
 •  оформяне короните на дърветата (редовно подрязване и почистване от изсъхнали клони, както и пролетно и зимно подрязване на декоративни и овощни дървета)
 • плевене (ръчно плевене на тревните площи и на дървесно-храстовите групи в градината)
 •  окопаване (оформяне на кантове – окантяване и прекопаване на почвата за по-добра аерация на растителността
 •  торене с минерална и оборска тор (месечно и сезонно торене на тревните площи и растителността)
 •  косене (в зависимост от желанието на клиента, но препоръчително минимум един път в седмицата, за да имаме добре изглеждаща тревна площ)
 •  аериране (подобряване на аерацията на тревните площи)
 • вертикутиране (разрохкване на повърхностния слой почва)
 • подмяна на заболели или изсъхнали  растения (при невъзможно излекуване със средствата на растителната защита или при влошени декоративни качества)
 • събиране на паднали листа и растителни отпадъци (през сезона и най-вече есента)
 •  ремонт на техника и инструменти (отстраняване на повреди при нужда, както и препоръка за покупка)
 •  изхвърляне на отпадъците след поддръжка на градината (листа, клони, окосена трева и др.)
 •  растителна защита (третиране на растителността с подходящи инсектициди, хербициди и фунгициди, борба срещу къртици, голи охлюви и др.)
 •  зазимяване и отзимяване на градини и дворове (връзване на растения, увиване на топлолюбиви видове, резитба преди зимата и напролет.
 •                                                                            Kosiarki stiga

                                                                 *Поддръжката се извършва в месеците март – октомври включително.